Nieuwkuijk/Elshout Soccerhome weer een succes

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen woensdag speelden Nieuwkuijk en Elshout weer hun jaarlijkse toernooi voor alle jeugdteams in het Soccerhome te Vlijmen. Wederom kon er aan het eind van de dag weer terug gekeken worden op een mooie 2017 editie.
In de ochtend speelden de O7, O8, O9 en O11 hun wedstrijdjes. Hier werden de winnaars de O9 van Nieuwkuijk en de O11 van Sc Elshout. In de middag was Elshout O13 de sterkste en bij de O15 Nieuwkuijk weer.

’s-Avonds was het de beurt aan de O17 en O19. In hun pauzes was er een leuke quiz georganiseerd door Elshout. Alle winnaars hierbij kwamen toevallig uit het vv Nieuwkuijk kamp. Ook voetballend waren ze de bovenliggende partij dit jaar.
Al met al weer een leuke dag voor de complete jeugdafdelingen van beide verenigingen en zeker volgend jaar voor herhaling vatbaar.