Nieuwjaarsbijeenkomst

Geschreven door Bestuur.

Afgelopen zondag was het weer gezellig op de goed bezochte nieuwjaarreceptie van de club. Vele bekende gezichten hebben elkaar weer het allerbeste gewenst voor 2018 in gezondheid en in sportief opzicht. Laten we hopen dat dit jaar die wensen waar gaat maken.

Naast de uitreiking van de prijs voor de Vrijwilliger van het Jaar (Walter Schilders) en de Aanmoedigingsprijs voor de Jeugd (Dorus Elshout) heeft onze voorzitter Eduard Figee zijn eerste Nieuwjaarsspeech gehouden. Eduard ging vooral in op de samenhang binnen de club: "De club is er voor jou, maar jij bent er ook voor de club". Als voorbeelden noemde hij dat:

• een kantine wel mooi versierd kan zijn, maar dat alleen gewaardeerd kan worden door de aanwezigheid op de receptie
  • dat de trainers en leider van de jeugd zich met verve inzetten, maar dat dat alleen helpt als de jeugd dat beloond met hun inzet
  • dat de terreincommissie het sportpark er prachtig uit kan laten zien, maar dat dat wel gewaardeerd moet worden door de genen die er komen
  • dat de evenementencommissie van alles kan organiseren, maar dat het succes van een evenement afhangt van degenen die er aan deel nemen
  • dat de lagere elftallen smorgens lekker een potje kunnen ballen en daarna een biertje drinken, maar dat dat alleen kan als de teamleden ook op komen dagen

Kortom: ook in 2018 hebben we elkaar nodig. Wij wensen alle leden een mooi en sportief 2018.