Nieuwkuijk JO17-1

Jelle van Buul; Luc van Drunen; Dorus Elshout; Milan van Esch; Jurgen Fitters; Thomas Geerts; Sven van der Heijden; Miquel de Wijs; Jelle Damen; Lars van Baardwijk; Jorn Meerburg; Jens van Oijen; Max van den Heuvel; Nick Couwenberg


Begeleiding: Roy Fitters, Erik van Esch, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg, Rik de Langen en Sjors van Aalst


Trainingstijden: Maandag 19:30 tot 21:00 uur Donderdag 18:00 tot 19:30 uur

 

JO17-1 wint overtuigend van SCI

Geschreven door JO17-1.

Na een aantal weken niet echt het beste van het spel te hebben laten zien kwam nu SCI op bezoek die maar 1 puntje achter stonden.

Op vrijdag kregen we het goed bericht dat ook Thomas weer op de bank mocht en we eindelijk weer compleet zijn. Er was een lange bespreking waar goede en minder goede dingen in beeld gebracht werden van de laatste weken. Ook waren er dus de aanwijzingen hoe dingen soms anders gedaan konden worden en er soms dingen gedaan moesten worden net als Roy Rozen doet bij een.

Na de aftrap was het dan ook goed de druk erop en meteen gaan zoeken. Ook SCI liet merken dat ze niet zomaar de punten achter wilden laten en probeerde mee te voetballen maar door goed verdedigend werk werden ze niet gevaarlijk. En onder toeziend oog van Rozen werd er geprobeerd de afspraken na te komen. Er werd in ieder geval goed geprobeerd om te voetballen en het spel te verleggen wat al snel veel druk op de goal van SCI gaf. En waar Jurgen sterk aan de bal was, waren het Dorus en Jelle die gevaarlijk werden. In de 27e minuut ging Jelle alleen op de keeper af en omspeelde die, waar de bal helaas op de achterlijn belande. Even later in de 32e minuut wist Jelle een goede loopactie te maken waardoor Milan door kon komen en geweldig met links binnen schoot 1-0. Helaas voor SCI verdraaide de aanvoerder in diezelfde minuut zijn knie en moest de wedstrijd staken.  En waar wij meteen op zoek ging naar meer was het Jelle die in de 35e minuut zijn knie verdraaide en ook de strijd moest staken.
 
Tijdens de rust waren er de nodige kleine aanwijzingen om het iets beter te houden. De tweede helft ging hetzelfde van start als de eerste zodat de bal snel van de ene naar de andere helft ging. Wij kregen wat kansjes en gingen heel slordig wat ballen weggeven. En waar SCI een minuut of tien, iets meer de overhand had zonder gevaarlijk te worden, was het voor ons wachten. In de 60e minuut was het Jurgen die de bal goed doorspeelde op Dorus die de bal keurig binnen schoot 2-0. SCI probeerde een omzetting te doen maar kon ook hierdoor Max nog niet tot een redding dwingen. En waar de tegenstander dan op zoek is weten wij goed met eigen kracht in de 72e min. de 3-0 binnen te leggen.
Na het laatste fluitsignaal van de uitstekende scheidsrechter vd Dries waren meteen de zorgen om de knie van Jelle die naar het ziekenhuis was.  Ook hebben de jongens na afloop presentatiepolo’s gehad die gesponsord zijn door Roan vakanties en Europe Reclame. Volgende week is de topper tegen koploper ODC uit en gaan we proberen het gaatje terug te brengen tot 2.
Voor de trouwe supporters, de aftrap is al om 12.00 uur bij ODC, en zoals het er nu voor staat is dat op het afgelegen hoofdveld.