Nieuwkuijk JO11-1

Tim van Dommelen, Vince Berkelmans, Bart Boom, Aaron Melis, Nick Vissers, Jorg de Bonth, Koen van Beurden, Joost van Beurden en Teun Driessen

Begeleiding: René Kuipers, Jori van Korven

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

Eerste seizoenshelft JO11-1

Geschreven door Jori.

We begonnen met een nieuwe groep aan de eerste bekerwedstrijden van het seizoen. Deze werden eenvoudig gewonnen. Daarna begonnen we aan onze competitie in de 4e klasse. Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben bleek al snel dat een klasse hoger meer uitdaging zou bieden voor de spelers.

We mochten aansluiten in de 3e klasse met een aantal wedstrijden achterstand. Ook in deze competitie werden enkele eenvoudige overwinningen geboekt met alleen een gelijkspel uit bij Emplina. We speelden een aantal goede wedstrijden maar werden nog niet echt uitgedaagd.

Middels wat vriendschappelijke wedstrijden zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog een stapje hoger kunnen voetballen. Dit werd dan ook bevestigd in onze bekerwedstrijd tegen Boxtel, een kampioenskandidaat in de 2e klasse. Door goed te voetballen wisten we ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Na de winterstop hopen we alle inhaalwedstrijden nog af te werken. Uiteindelijk hopen we in de 2e klasse terecht te komen zodat de spelers nog meer uitgedaagd worden.
Daarom een groot compliment aan dit 9-tal, die blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Rest ons nog om iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2018 toe te wensen!

Trainers JO11-1