Nieuwkuijk JO10-1

Trainer:
Begeleiding:

Trainingstijden: maandag 18:00 uur woensdag 19:30 uur

JO8-1, JO10-1, JO13-1 kampioen!

Geschreven door Peter.

Allemaal van harte gefeliciteerd! De leiding van JO10-1 heeft al een stukje geschreven. We hopen dat de overige kampioenen dat goede voorbeeld gaan opvolgen.

Lees verder voor de inzending van JO10-1.

Eef de Hart:
Ook wel prins Eef genoemd. De sfeermaker die wel in is voor een feestje!
Voetballend dit jaar wat meer kunnen brengen waaronder al veel goals! Eef ga zo door iets meer opletten en het komt zeker goed!

Kevin Kleijn:
De druktemaker die al veels te veel bekers heeft maar toch graag een keer kampioen wil worden! Je kan Kevin erg motiveren door m een beetje gek te maken en laat het ook vaak goed zien als mid-mid. Kevin wel wat serieuzer met de training om boze trainers te voorkomen!

Arturo van Helvoort:
Ons snelle wonder die altijd "op de brommer" is! Heel snel en vaak sterk in de duels! De trainers de afgelopen jaren al een aardig woordje Spaans Latem spreken (met succes hè dimi). Arturo let wel op dat je altijd alle duels misschien wel moet winnen.

Skib Hendriks:
Graag altijd gezellig met een fantastisch linker been! ALTIJD heel erg fanatiek en een super goede inzet. Graag altijd net zo gezellig met Prins Eef! Let wel op skippie het moet altijd gezellig zijn maar er de training moet het ook een beetje serieus!

Rick Lommers:
Een vaste waarde in de verdediging bij de JO10-1 altijd willen voetballen en lokaal een fantastisch linkerbeen met een hard schot! Rick ook iets meer opletten dan kom je er wel!

Damien koppens:
Een nieuw gezicht in het team. Had op het begin wat moeite om een plekje te vinden in het team door zijn eigenwijsheid! Na een aantal wedstrijden gaat het steeds beter met al veel goals! Ga zo door damien met veel inzet voor en in het team kom je zeker heel ver! Zet hem op damien!

Mark Damen:
Alweer een vaste verdiger bij de JO10-1 waar we heel veel aan hebben. Lost veel op achterin met vaak goede onderscheppingen. Ook de trainingen zijn belangrijk mark daar word je een stuk beter van. Nieuw erbij maar zeker heel goed aan het aanpassen.

Luca Vissers:
Onze vaste links half die "bijna" altijd in niveau haalt. Ook een echte links poot die regelmatig zijn goaltje meepikt. Een van de kleinste van het team MAAR gaat wel altijd het duel aan! Luca let wel op dat je tegenstander niets uitmaakt! Altijd uitgaan van je eigen krachten.

Anders Berendsen:
Onze eigen Manuel neuer zoals hij zelf 3 jaar geleden zij! Een keeper die altijd al keeper wilde worden en het ook laat zien! Eindelijk keepers training waar we allemaal en vooral jezelf heel blij mee zijn! Over jou eigenlijk geen op of aanmerkingen. Maar ga zo door, dan kom jij er wel!

Allemaal onwijs bedankt voor de eerste seizoens helft en hopen op een nog mooieren 2e seizoens helft

BEDANKT!