Nieuwkuijk 1 | 3e klasse C | Zuid 1

Begeleiding:

Trainingstijden: dinsdag 19:30 uur tot 21:00 uur, donderdag 19:30 uur tot 21:00 uur

Zwaluw VFC te sterk

Geschreven door Helma en Karel van Buul.

Vanaf het begin nam de thuisclub het initiatief en onze verdediging stond voortdurend onder flinke druk.  Aanvallend stelden wij daar weinig tegenover, met uitzondering van een vloeiende aanval. Hierbij werd Rick in stelling gebracht en sloot een mooie actie af met een strak afstandsschot, waarbij de keeper gestrekt naar de hoek moest om de bal corner te tikken. In de 27e minuut kwam Zwaluw VFC uit een corner op voorsprong, die tot op dat moment zeker verdiend was.

Al snel in de tweede helft nl in de 47e minuut werd het 2-0. Nadat Patrick twee nieuwe spelers in het veld had gebracht werd er beter gevoetbald. Niels probeerde het met een mooi afstandsschot, maar de keeper liet zich niet verrassen. In de 78e minuut bracht Roy Fitters de spanning terug in de wedstrijd door de 2-1 te scoren. Daarna werd het nog spannend want Kuijk drong de thuisclub steeds verder terug op eigen helft. Maar de goed voetballende ploeg uit Vught gaf de drie punten niet meer af, zodat we met 2-1 de overwinning en de eer aan hen moesten laten.